Återhämtning

Nu har jag gift bort min äldsta dotter och det var bara…. helt underbart.
Själv är jag både pigg och nöjd och inte alls så sliten som jag trodde, men jag ligger efter med mycket. Både arbete och hemmasysslor, men så fort jag är ikapp återkommer jag med bloggandet.

Vädret var helt fantastiskt hela dagen

Vädret var helt fantastiskt hela dagen

Sonen körde sin syster med Ponnyexpressen

Sonen körde sin syster med Ponnyexpressen

Nygifta

Nygifta

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

13 svar på ”Återhämtning

 1. Grattis till de nygifta! Vet precis vad du känner och upplever, gifte bort en dotter i september 2012 och en juli 2007. Alldeles ofattbart underbart känslobibliotek före under och efter;)

 2. Grattis, till att bli svärmor på riktigt. Ha nu en härlig sommar! Jag är borta i två veckor nu, sen kan vi väl äta lunch i Jungfrusund någon härlig dag i sommar!

 3. Önskar dig en skön sommar o sluta stressa, det är ju det värsta när man vill gå ner i vikt.
  Kram Lotta F

 4. Vilket bedårande bröllopspar, och ponnyexpressen, det slår ju allt. Grattis! Jag inväntar så gärna, det är NU vi ska njuta av juni, snart är det över. Vi hörs när du har tid 🙂

  • Ponnyexpressen förgyller många tillställningar och går att boka till allehanda uppdrag :-), sonen kör även jubilarer, både barn och vuxna. Han har många vagnar för olika ändamål.

   Tänk att få se sin dotter som brud, det var häftigare än jag trodde.

 5. Vilken fantastiskt fin vagn och söta små hästar. Kära Margareta du behöver inte ursäkta dig för att inte kan blogga hela tiden. Det märks att du hela tiden lever med det som press och att du har dåligt samvete. För din egen skull är det inte bra för dig. Det är fullt förståligt och det är ingenting vi förväntar oss.

  Koppla nu av och försök njuta av en fin Midsommar.

  /Birgitta

  • Ingen fara, jag har inte dåligt samvete alls, men jag själv gillar att blogga och behöver responsen från er alla för min egen inspiration. När jag inte hinner/orkar har jag lovat mig själv att prioritera bort bloggen till fördel för det som är nödvändigare, men oftast tråkigare ;-(.
   Jag har lätt att göra det som är roligast först och då räcker inte tiden.

Kommentarer är stängda.