En vecka prick…

…tog det att nå tillbaka till samma nivå på vågen där jag var innan Kirunaresan. Det stämmer med de 7-10 dagar jag brukar säga att det tar.

Jag har alltså inte avvikit från ”normal” LCHF under resan dvs jag har genomgående gjort så bra val jag kunnat och inte hoppat över skaklarna. Skillnaden mot hemma har varit att andra lagat maten och att jag inte haft hundraprocentig koll på innehållet hela tiden. Jag drack också mer vin än jag gör hemma.

Den här veckan har jag ätit ”borta” två gånger, båda gångerna LCHF, men på samma vis inte helt kontrollerbart. Första gången förmodligen mer kolhydrater än jag normalt äter (dock inom ramen för de flesta LCHF-are) och andra gången magert, riktigt magert, trots att jag försökte få i mig lite fet ost och creme fraiche. Om jag ätit helt kontrollerat kanske det gått fortare än 7 dagar att nå tillbaka även på vågen.

Ketonerna var 0,2 när jag kom hem och är nu tillbaka på 1,1 åtminstone.

I övrigt är jag återigen rätt frustrerad. Jag tappade mycket tid under dator-bredbandskrånglet och det märks tydligt nu när deklarationerna inte är klara och det är sista dagen i morgon. Jag har två av tre företag kvar och färdigställa…

image

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

1 svar på ”En vecka prick…

  1. Ta ett djupt andetag, försök fokusera på lugnet, beta av allt eftersom så ska du se att allt löser sig!

Kommentarer är stängda.