På väg mot LCHF-kryssningen

Nu är det bara två timmar kvar innan jag åker till Värtahamnen för att mingla lite innan LCHF-kryssningen ikväll. Ni som inte känner igen mig från bilden här på bloggen skall tänka: Jag letar efter en gråhårig kvinna eftersom Margareta slutade färga håret för några månader sen.

Haha – jag har inte vant mig själv ännu, men när jag gjort det skall jag KANSKE byta profilbild. Den jag har nu är från Karibienkryssningen för ett år sen och jag gillar den verkligen. Det är maken som tagit den och det säger inte så lite eftersom han nästan är blind.

Vi får se hur det blir med bloggandet, men jag skall verkligen försöka. Det blir från min iPad eftersom datorn får stanna hemma, jag är ändå fullastad med LCHF-magasinets prylar.

Silja Galaxy

Silja Galaxy avgår 19.30 ikväll med 320 förhoppningsvis glada LCFH-are.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

7 svar på ”På väg mot LCHF-kryssningen

  1. Tack för en trevlig kryssning och pratet vid buffén på fredagen. Har inspirerat mig att se närmare på min mat.

  2. Tusen tack för trevligt sällskap. Det var jätte inspirerande för oss med alla snälla LCHF:are.

    Hälsningar från Tyskland

    Margret och Iris

    • Tack detsamma Tommy, alltid lika inspirerande att träffas. Jag har många frågor till dig angående senaste tidens fakir (viktminksning efter platå). Hinner inte ta dem nu bara! Återkommer.

  3. Oj 320 st, är inte det fler än i fjol! Blogga går så bra ifrån paddan, det gör jag varje dag;) Ha en jättebra resa!

Kommentarer är stängda.