Byta till LCHF-tillbehör

Under min vecka i Globen besökte jag vid ett tillfälle Blues kök & bar i Globen city.

Jag visste sen tidigare att de har LCHF-certifierade luncher måndag – fredag och att det brukar gå att fixa till något bra även andra dagar och ändå blev jag så glad när jag kom dit och fick se den här lappen på kassaapparaten. Bilden är en kass mobilbild i dåligt ljus, men texten lyder:

Byta till LCHF-tillbehör? 10kr extra tack.

20121207-101442.jpg

Jag betalar gärna lite extra om jag kan lita på att det jag får istället är bra val. Den här gången valde jag burgare med chilibearnaise och LCHF-tillbehören var broccoli istället för bröd, samt bacon istället för cole slaw som förmodligen var sötad eftersom den inte ingick.

Alltihop var väldigt gott och det enda jag gjorde var att tillsätta 2 små portionspaket Bregott.

20121207-101714.jpg

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”Byta till LCHF-tillbehör

  1. trist att behöva betala extra för lchf det blir ju inte mer mat totalt utan snarare byter ut kolisarna mot nåt bättre….

Kommentarer är stängda.