Ompysslad

Tänk att man får ha det så bra som jag har det!

I helgen var jag verkligen inte frisk och jag var så less på allt och visste inte vad jag skulle äta och var inte sugen på någonting.

Då kom en av ungdomarna i huset på att baka något LCHF-aktigt till vårt fika och för första gången sen den här baktrenden inom LCHF började uppskattade jag att möjligheten finns. Jag slapp göra det själv och jag behövde bara äta. Kakan var dessutom inte större än att vi gjorde slut på den så det blev inte ens risk för överätning. Den risken var annars väldigt stor för kakan var mer än god. Även våra ”Jag äter LCHF-men godis är ok”-ätande ungdomar gillade kakan.

Jag känner mig helt rörd av omsorgen att anpassa baket efter oss som äter ”LCHF och inte tycker godis är ok”, istället för att baka på vanligt sätt. Därför vill jag visa min tacksamhet och kärlek genom att tillägna händelsen ett eget blogginlägg.

Det var det väl värt?

Äppelkaka med mandeltäcke

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

3 svar på ”Ompysslad

    • Det blev improviserat eftersom vi inte hade allt hemma.
      Det är tunt skivat äpple, där jag fick mindre än 1/4, kanel, mandelmjöl och kokosnötsmjöl med smör. Proportionerna vet jag inte eftersom jag blev bjuden. Inspirationen kom från någon av mina LCHF-bakböcker, förmodligen Mariannes eftersom det är kokosnötsmjöl i.

Kommentarer inaktiverade.