Magic Bullet för halsen

Sen jag började med LCHF kommer förkylningarna mer sällan (ibland ingenting på flera år) och de är inte lika intensiva. Än så länge inga bronkiter, otiter eller liknande som krävt behandling. Jag var öronbarn och har haft många, många bronkiter och otiter med perforerad trumhinna även som vuxen

Just nu är jag rejält förkyld på 4:e dagen och jag orkar inte så mycket mer än dricka varma drycker och vila. Jag läser bloggkommentarerna i min iPad, men det går trögt att skriva.

En favoritdryck har blivit kokosfett, pressad citron, 1krm salt mixat med hett vatten i min magic bullet. Det känns som att det både rensar luftrören och lenar irritation i halsen. Bild får komma senare när jag orkar.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

26 svar på ”Magic Bullet för halsen

  • Vad jag förstår är det skillnad på silver och silver. Vi har ett utomhusbad som renas med silver och det anses vara väldigt miljövänligt jämfört med alternativet klor.

 1. Hon får krya på sig! (Fast katterna är nog glada ju längre tid du tillbringar i sängen ;P)

 2. Håller med Annika!
  Prova kolloidalt silver – för mig och familjen funkar det jämt…;-)
  Krya på dig!!!

 3. Krya på dig!! <3

  Jag är nog lika "ofta" förkyld nu som förr, men de är av helt annan karaktär.
  Innan LCHF, var jag "sjuk" ett par tre gånger/år, men blev aldrig SJUK, så tillvida att jag blev liggande, att jag behövde vara hemma från jobbet, men var i halvdant snörvlande hostande halsont läge i ett par tre månader, medan jag nu däremot blir SJUK och liggandes kanske en eller två dagar, sen är jag på benen igen, tar igen mig efter flunsan mycket snabbare och blir FRISK igen, vilket jag knappast blev innan, då var det en kort mellanperiod, sen kom nästa låååånga period av halvflunsa igen. Har man då dessutom lite tur, så blir man liggandes den/de dagar i veckan som är lörd-sönd, så slipper man sjukskriva sig och få karrensdag och lönebortfall! Jag kanske smittar mina arb.kamrater nån dag innan jag blir liggandes, men det är som det är! Bara jag slipper lönebortfall!

 4. När vi var i Kanada för några år sedan blev min hals så torr av all luftkonditionering. Försökte dricka mycket och hade alltid halstabletter med mig. Jag fick sådana hostanfall så jag nästan kräktes. Sedan hittade jag Cocosa i en slags hälsokostaffär och blev överlycklig. En tsk fick smälta och glida ner i halsen. Det lindrade bättre än halstabletterna. Någon förkylning blev det aldrig men jag lärde mig att inte tillbringa så långa stunder i luftkonditionerade utrymmen. Vi är ytterst sällan förkylda nu med LCHF. Förr kunde jag ha tre till fyra förkylningar varje år.

Kommentarer inaktiverade.