Tack

Vad fantastisk varje födelsedag blir när man vågar gå ut med att man fyller år.
Många svävar förbi och lämnar vackra avtryck i tankarna. Vilken rikedom det är att få minnas allt kul nu när livet obönhörligen påminner om att det en gång tar slut. 59 år känns som en icke-dag. En dag som bara skall passeras innan det nya decenniet börjar. Jag har börjat förbereda mig för ett friskt och aktivt pensionärsliv. Minus 12 kg sen förra födelsedagen och friskare än på länge. Jag får kämpa för att hålla blodsockret nere, men än så länge är jag helt utan mediciner och det får man vara tacksam för. Ni som följer min blogg vet att det inte alltid är en dans på rosor, men för det mesta går det alldeles lysande.
Tack för att ni alla gjorde min dag så ljus och trevlig.
blommor
Tack för att du läste, välkommen tillbaka

3 svar på ”Tack

  1. Grattis med dagen. ..försenat.. Hur jätte flott att du har gått ner 12 kg. På ett år. Mejerifritt? Strikt LCHF hela året? Bra att du mår bra….

  2. Grattis i efterskott!

    Jag tycker livet blir bättre och bättre för varje år och jag älskar mina födelsedagar – det är min dag och familjen passar upp på mig 😉 Ser fram emot 50 om två år!

  3. Det har jag missat totalt, kör egen bil sedan ett par veckor tillbaka då min elev är sjuk så det blir mao ingen medialäsning i taxi på mornarna! Ett jättestort grattis min vän och grattis till viktnedgången! Nu kämpar vi på snart är vårt stora jubileum -Huva! Ryser då jag bara tänker på det, hur sjutton kan vi bli så gammal, vi var ju nyss tonåringar! Kram

Kommentarer är stängda.