God Jul till er alla…

Hälsar tomten.
Han passerar nära här varje år.
Står man bara på rätt plats i skogen vid 11 på förmiddagen hinner man se en skymt av honom… (röda tomteluvor på mina fina barnbarn, mamma är med som moraliskt stöd)

Barbarnen mötte tomten redan i morse...

Barbarnen mötte tomten redan i morse…

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

6 svar på ”God Jul till er alla…

 1. God Jul Margareta ♥
  Hihi söta nissar som blir upp o ner när man går in på inlägget. Teknik är underbart när det fungerar. God fortsättning.
  Kram Lotta F/Luccy

 2. God fortsättning på julen. Världen är upp och ner, precis som snön, den kommer både uppifrån och nerifrån! Och din bild.

 3. God fortsättning!
  Så här på juldagsmorgonen kan jag konstatera att själva ätandet på julafton gick bra. Två sillbitar och någon potatis var enda utsvävningarna tillsammans med en tesked gele till revbensspjällen.
  Men den där (stora) After Eightasken som införskaffades i fredags för att jag och äldsta dottern skulle få ”något gott” var ju nästan slut igår eftermiddag när den skulle bjudas på… Önskar jag kunde säga att det inte var gott heller, men tyvärr. Varenda bit smakade gudomligt! Nåja, vad är väl en bal på slottet? Redan igår kväll så blev det bara fettkaffe o skinka till middag och nu på morgonen mera fettkaffe. Jag håller med Kattmoster om att fettet är nyckeln till allt.
  Idag vilar Länstrafiken här i Värmland så jag ska ut och göra staden osäker på Stadstrafiken istället 🙂

 4. Men – varför står de på huvdet? Är inte det obekvämt? 😛

  Skämt åsido. Vad fint ni har det! (Tänker på förra bloggposten.)

  Nu är denna dagen överstånden. Enda utsvävningarna blev lite potatis till lutfisken, några skivor av Mor Annas inlagda rödbetor, en klick Rydbergs rödbetssallad (smakade inte alls så gott som jag mindes) och lite av Buhres Brantevikssill. Känns riktigt bra. Nästa år blir det nog ännu mindre trams för jag längtar redan efter striktare kost. Det är det där med fettet. Jag blir mer och mer övertygad om att lösningen sitter där.

Kommentarer inaktiverade.