Årets första julbord

Nu är bröllopet över och vi har njutit av ett fantastiskt vackert brudpar, god mat och dryck och trevligt umgänge med släkt och vänner. Bröllopsmiddagen var väl anpassad för oss, vad sägs om oxfilé som huvudrätt efter en entré på inkokt lax?

Idag blev det sovmorgon och ytterligare en hotellfrukost. Även om det känns skönt att bli serverad känns det bra att ikväll flyga hem. Vi hoppas vädret håller sig tillräckligt för flygningen så vi slipper förseningar.

När vi om en stund checkat ut skall vi träffa släkten ytterligare en gång och äta julbord tillsammans. 25 platser är bokade så vi tar plats dit vi kommer. Jag missade julbordet med jobbet i fredagskväll så det här blir mitt första för i år.

Det snöar i Piteå och utsikten från vårt hotell är fantastiskt vacker.

20121209-100743.jpg

Dagsljuset är väldigt reducerat och det märks tydligt att vi är nära midvintersolståndet.

20121209-101042.jpg

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Årets första julbord

  1. Fantatsiskt vackert. I år får nog hela Sverige en vit jul. Jag stretar på med ketoner och lchf, har kommit upp i 2.2 resp 1.7 som högst. Vin verkar inte påverka, däremot smakar det inte gott. Inget smakar gott längre. Det är ju också ett sätt att gå ner i vikt. Jag blir allt mättare och får allt svårare att äta. Tur att det finns fettchoklad. Tyvärr fick jag dåligt kokosfett från ICA Maxi, det måste vara härsket, så nu blir det ekologiskt smör enbart ett tag. På tre veckor har jag tappat två kilo, helt ok. Jag har gått över till att mäta var tredje dag, det är ju attans dyra stickor, och minst 200 kr har gått upp i rök för att de inte funkar.

Kommentarer är stängda.