Är LCHF-kaffe för alla?

LCHF-kaffe?

Ja – för alla oss, främst kvinnor, som haft en mångårig viktplatå trots strikt kolhydratkontroll utan större avsteg. Min blogg representerar oss som grupp och vi är många. Det är vi som smyger runt i bloggvärlden utan att skriva och kommentera för att vi skäms över att vara misslyckade för att LCHF inte fungerar.

Det var till oss jag i juli skrev mitt första blogginlägg om Magic Bullet Coffee som en hälsning från våra amerikanska medsystrar som faktiskt fått det här med LCHF att fungera.

Nej
Alla ni andra som förfasar er och förskräckes över drycken som sådan eller hur den används eller tycker att det smakar illa och därför ändrar konceptet till en annan dryck som vi inte ens vet om den fungerar på samma sätt, ta mitt råd och släpp alltihop nu.

Jag hade aldrig någonsin tänkt drycken för er så bara släpp och bry er inte mer. Hela bloggvärlden och Facebook är full med en massa tyckanden om hur förskräckligt något är som inte ens är ämnat för dem.

Märkligt

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

37 svar på ”Är LCHF-kaffe för alla?

 1. Jag har läst många reseskildringar från Tibet innan kineserna började ”modernisera” landet och för buddisterna i detta karga land var te med jaksmör en viktig energi källa.
  Vårt goda Magic bullet kaffe har en lång historia och jag kallar min frukost för Tibetanskt kaffe.

 2. yeah! Bra sagt! Jag har precis druckit 2 koppar Magic bullet kaffe =) Min ”mjölk” består av 3 äggulor, 3dl kokande vatten, 50g smör, 50g kokosfett och lite kanel (mixa allt i en mixer). Detta räcker till många koppar och funkar utmärkt för mig. Detta är perfekt för att jag inte är så stor i maten på morgonen och får en kickstart på morgonen. Detta recept tog jag ifrån Martina med sin blogg Health and science (http://www.primalscienista.com) men ändrade lite på det ^^

  Testa gärna! =)

 3. Du är en underbar människa Margareta !
  Du gjorde mig beroende av detta kaffe 🙂 Men jag kan nämna en massa saker som är sämre att vara beroende av 🙂 Socker till exempel…

  Detta är kanongott !

Kommentarer är stängda.