Hamburgertallrik

20120824-180903.jpg

I går skulle jag gå ut och äta lunch med två av mina barn. Vi var sent ute och jag hann aldrig se menyn i förväg. Det fanns ingenting som passade en LCHF-are, men jag tänkte att en hamburgertallrik borde gå att fixa till. Jag känner ägaren och hon vet hur jag äter så det var inga problem.

Kocken blev inropad och fick ge förslag. Det blev cheeseburgare, med bacon istället för bröd och stekt ägg istället för pommes frites. Såserna är bearnaise, chili och någon tveksam hamburgervariant. De två första osötade och superfeta. Till detta en underbart god cole slaw och sallad.

Portionen var för en skogshuggare och jag orkade inte hela. Ingen middag blev det heller.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

9 svar på ”Hamburgertallrik

  1. Jag känner en kock på en känd restaurang i Göteborg som är förtvivlad över alla oss LCHF-are som inte äter vad som helst. Han tycker det är skitjobbigt med alla dessa ändringar. Värre lär det bli så det är nog bäst de anpassar sig kockarna.

  2. När jag såg tallriken så tänkte jag Lyllo dig som jan äta en sån portion , då jag själv blir mätt så fort . Men sen såg att du inte heller klarar den storleken . 🙂

    • Jag blev lite chockad när den kom in och jag visste inte riktigt var jag skulle börja. Det kändes som mer mat än de som äter ”vanlig” hamburgertallrik. Jag började med den goda Cole Slawn och hann bli lite mätt på fettet i den. Det är fortfarande svårt att lämna mat, men man måste lära sig det.

  3. Samma här- jag har egentligen inga problem med att få rätt så bra mat ute. Problemet ligger väl i att vi inte vill vara till besvär antar jag.

  4. Det ser verkligen jättegott ut. 🙂
    Jag äter själv inte så jätteofta ute men jag tycker det brukar gå att få dem att komponera ihop något passande 🙂

Kommentarer är stängda.