Semester

Undrar ni vad jag gjort sen sist?

Bloggandet är ju inte så intensivt i perioder och det kan betyda minst 4 saker.

  1. Jag har inte prioriterat tiden – det vi kallar ”haft fullt upp”. Man hinner oftast det man vill. Det handlar om att prioritera och ja, så är det. Jag vill blogga och tycker det är roligt men har inte prioriterat tiden. Det tar mycket tankeverksamhet att sortera vad jag ska skriva om.
  2. Jag har varit för upptagen av något som jag tycker det är för svårt att skriva om ännu och då är det svårt att fokusera på något annat som är lättare att skriva om. Så är det oftast. Eftersom min blogg inte är tänkt som en dagbok, utan mer som en kanal där jag sammanfattar vad jag kommit fram till, är det svårt att skriva mitt i en process. Jag har stort kontrollbehov och vill själv veta hur storyn slutar innan jag berättar. Vem vet om det är något jag kan ändra på. Det kanske vore en kul infallsvinkel.
  3. Jag har inget att skriva om. Tja sannolikheten att det inträffar är nog rätt liten. Jag har snarare så mycket att skriva om att det är svårt att gallra. Det som kan vara svårt är snarare att veta vad som kan vara intressant för er att läsa om. Ibland skriver jag bara ner saker för att jag själv ska komma ihåg det eller för att någon frågat något som fler kanske vill veta. Frukostinlägget jag skrev nyss är ett sånt. Jag får ofta frågan om vad jag äter till frukost nör varken mejerier eller ägg ingår.
  4. Ett blogginlägg måste ha en bild? Ja så är det egentligen inte, men det har hänt att jag inte skrivit när jag saknar bild för det är ju mycket roligare med fina bilder – eller…? Bilden är på en av mina katter. (Catlady is my second name.) Då tänker jag att jag tar en bild först och skriver sen och vips blir det bortglömt.

S*Gulltussens Marwin, Norsk Skogkatt, 11 år gammal

Tack för att du läste, välkommen tillbaka