Semester – tid för reflektion

Jag är på väg till Kreta för en veckas semester efter en intensiv vår. Jag är inte helt återställd efter min utmattningsdepression (eller vad det nu var jag hade 2015-2016) och tar varje signal på allvar. För någon månad sen var jag helt slut av arbete, vinter, kyla och mörker. Då var det lätt att boka en resa för att ha något att se fram emot och idag är det dags. Tack Norwegian för WiFi på flyget.

Jag har varit på Kreta många gånger under mellansäsong både i maj och sent på hösten. Då har jag ofta undrat hur det är under lågsäsong, innan turisterna kommer eller efter att de rest hem. Nu får jag veta det. Vet inte ens om våra favoritställen öppnat för säsongen. Lite otippat är planet fullbokat till sista plats och i toakön har man frågor som ”Vem åker till Grekland i april?” Ja det är det vi får veta snart.

Flygresor är inte kända för att servera mat som passar så det gäller att förse sig i förväg.

Jag äter sällan ost numer men som nödproviant fungerar getost eftersom det är komjölk jag fått utfall på i intoleranstestet. Jag äter inte heller ”nötter och frön” så ofta (pga omega-6) men om det händer avstår jag sesam, mandel och jordnötter som jag också fick utfall på, den här gången blev det cashew men helst äter jag macadamia (fetast).

Norwegian har en tapasbricka som förutom brödet fungerar hyfsat.

Jag har bokat ett hotell som inte serverar frukost men som har kylskåp och kaffe/tebryggare på alla rum. Vi räknar med att handla och fixa själva och tills dess får vi klara oss på det vi har med oss.

Bilderna har jag laddat upp senare. Det fungerade inte uppe i luften

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

Ett svar på ”Semester – tid för reflektion

Kommentarer är stängda.