Mellandagsreflektion

2017 är snart slut och 2018 är på ingång.
Det är då man summerar vad som hänt och vad man har för förväntningar på nästa år.

2017 har för mig varit ett innehållsrikt år på många vis. Det är ännu inte mycket som speglats här i bloggen, jag skriver när jag har något att skriva om och det som hänt har inte varit nog bearbetat för att sprida, men det kommer mera. Jag funderar över hur jag ska paketera det, för det är väldigt omfattande. Jag vill inte skriva långa svårlästa haranger, jag skriver hellre kort med någon viktig händelse som utgångspunkt.

Sammanfattningsvis för 2017

Jag har fortsatt sova bra, tack vare min CPAP men jag klarar enstaka nätter med näsvidgare från Apoteket om jag är ute och reser.

Det gladde mig att kunskapen om stabil dygnsrytm belönades med ett Nobelpris. Jag läser det jag kommer över om vad de kommit fram till. Intressant att detta alltid varit känt i regionerna runt folkrika länder som Kina och Indien. Det säger något om att det finns klokskaper som inte hunnit bekräftas av ”forskning”.

Senaste tiden äter jag extra bra, tack vare mitt nya lunchställe och det kommer jag att skriva mer om senare. Basen är att jag dagligen får en dos kollagen. Det mår jag bra av.

Jag har fått några svar på frågor som jag undrat över länge och det handlar om vad jag ska äta och vad jag måste låta bli. En hel del överraskningar åt båda håll, både ”låta bli” och ”tillåta sig”.

Jag har fått förklaringar på frågor jag aldrig ställt men som funnits i mitt undermedvetna ända sen jag var barn. Frågor som handlar om varför jag inte känt mig som andra och varför jag inte kunnat påverka situationen.

Det finns mycket att skriva om och jag skall försöka börja så snart helgerna är över.

Med önskan om ett Gott Nytt år 2018

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Mellandagsreflektion

  1. Gott nytt år till dig också! Jag hoppas du kommer en bra bit på din väg det kommande året och jag uppskattar så att få äran att få följa dig på den vägen!

Kommentarer är stängda.