Fullbokat

Ibland blir det lite mer påtagligt att det man gjort varit till glädje för många.

Idag satt jag på vårdcentralen och bläddrade i en Amelia medan jag väntade. Plötsligt fastnade ögonen på några rader och det tog några sekunder innan jag faktiskt insåg att jag förmodligen har med detta att göra. Det finns nog inte så många LCHF-kryssningar att jag egentligen behöver tveka.

Hittat i Amelia

Hittat i Amelia

Nu är det mindre än tre veckor till årets LCHF-kryssning och som arrangör känns det alltid lite pirrigt innan vi kommer iväg. Det är 9:e året och när man till och med hittar en text om det i Amelia börjar man ana lite av hur stort evenemanget är.

Nu är det helt fullbokat och det innebär 500 personer i stora buffetmatsalen under första sittningen på lördagkväll. Sen kommer 100 ytterligare som inte fick plats där. De får istället matkuponger till samma värde och möjlighet att äta på andra ställen. Efter maten är det fritt att göra vad man vill, men det pågår mingel i baren på våning två i Starlight för den som vill hitta kända och okända LCHF-are. Kom gärna fram och hälsa.

Alla föreläsningar är under söndagen och börjar i stora tvåvånings Starlight (motsatt ände mot buffetmatsalen) efter frukost. Vi bryter för lunch och fortsätter i samma lokal ett pass efter lunch. Sen är det dags att välja inriktning eftersom vi inte får stanna längre i den stora lokalen.

Ett pass är i Konferensen under buffetmatsalen och det andra är i Moonlight högre upp i samma ände av båten. Föreläsningarna pågår tills det är dags att avsluta resan med kaffe och mingel i buffetmatsalen. Det är för alla 600 så det blir trångt, men sittningen är inte så lång och det brukar lösa sig genom att några går till hytten och packar, medan några passar på att shoppa lite innan det blir landstigning i Stockholm.

Detaljprogram får man vid incheckningen på lördagen.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka