Hemma igen

En vecka går fort. Det känns som en oas av tid i början men dagarna rusar iväg och jag hinner aldrig med allt jag tror jag ska hinna när jag är ledig och det är väl det som är meningen, det var ju själva ledigheten som var det viktiga.

Vi hade fantastiska dagar med härligt väder och väldigt lågt tempo, ingen fartfylld semester precis. Precis det vi behövde.

Så här hemma kan jag summera det hela med att jag klarade vikten väldigt bra. Det skiljer 1 ynka kilo mot när jag åkte och jag kan återigen konstatera att jag lärt mig hantera att hålla jämvikt oavsett vad som händer i mitt liv. Nu gäller det bara att få till en minskning också.

Kontentan är att det fungerar att äta mycket, jag åt betydligt mer än jag gör hemma, så länge jag håller mig till tillåten mat och då är glutenfritt det viktigaste. Jag åt lite frukt och lite fler sorters grönsaker än hemma och framför allt större portioner. Som kompensation var jag inte stressad och jag tog det lugnt. Vi åt två måltider per dag och ibland ett mellanmål. Varje måltid tog ca 1,5 timme så vi åt betydligt långsammare än hemma. Eftersom jag alltid har stegräknare vet jag att jag rörde mig något mer än hemma eftersom det blev promenader även när jag normalt är på jobbet, men det var inte så stor skillnad att jag kan säga att det var motion som gjorde att jag kunde äta mer.

Får jag ge mig på en seriös gissning tror jag att stress påverkar mer än vad jag tidigare velat inse.

Hemresan förberedd

Hemresan förberedd

 

Soluppgång får ersätta solnedgång i havet

Soluppgång får ersätta solnedgång i havet

 

Kaffe på flygplatsen

Kaffe på flygplatsen

Edit:
Oj, det här inlägget är gammalt, men jag missade att publicera

Tack för att du läste, välkommen tillbaka