Gott Nytt År 2016

Även jag vill sent omsider önska alla läsare ett gott nytt år. Jag har läst så många andras nyårshälsningar och helt glömt bort att skriva en egen.

Jag vill också sammanfatta 2015 och se om jag kan dra några slutsatser inför framtiden.

Nu är det drygt fyra år kvar tills jag fyller 65 år, dvs slutdatumet för den här bloggen. Jag börjar känna hur tiden krymper, trots att jag kände när jag började blogga 2012 att det var lång tid kvar. Tiden går fort när man har roligt (och annars också verkar det som).

Just nu har jag inte riktigt tid för djupsinnigheter, årsskifte innebär bokföring, bokslut och en massa roligt arbete med LCHF-magasinet. Det är en fantastisk känsla att pricka av alla tusentals betalande prenumeranter, oavsett om ni är nya eller gamla trogna. Självklart är det lite speciellt med alla som hängt med ända sen start, men det är också roligt att det fortfarande är så många nya som hittar vår lilla tidning, trots att den inte är så marknadsförd som de övriga LCHF-tidningarna.

Förr eller senare kommer jag behöva en paus och då ska jag försöka ta mig tid att skriva lite om hur livet har varit 2015 och hur det är just nu.

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA

Nyår

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

5 svar på ”Gott Nytt År 2016

 1. Men om fyra år så startar ju Bloggen:
  ”Livet efter 65”
  En LCHF- blogg om hur man lever längre och sundare på LCHF med både kroppen och knoppen i behåll……:-)

  Kram påre Maggan Gott Nytt 2016

  • Anderz du är ju som vanligt för härlig!
   Någon gång måste vi träffas live och byta erfarenheter.
   Jag träffade dina släktingar (mina grannar) före jul och förstod att vi har ett och annat och prata om. Det vore spännande!
   Kram själv och hälsa de dina

 2. Gott Nytt År på dig själv.
  Vill inte tänka på att du ska sluta med bloggen om drygt 4 år. Hur ska vi klara oss utan alla dina kloka ord och erfarenhet. Kanske du kan tänka dig en förlängning :-).

  • Tack för varma ord! Ja vi får väl se om jag fortfarande har något att skriva om. Tanken när jag startade bloggen var att lösa gåtan om varför vi jag 55+ inte går ner i vikt och att låta det få ta tid, dvs ingen Quick Fix till nästa baddräktssäsong. Då tyckte jag 8 år lät som VÄLDIGT lång tid, men inte mycket har hänt på vågen även om jag nog är rätt mycket är klokare ändå. Jag vet vad som behövs men inte hur jag ska förmå att genomföra det.

Kommentarer är stängda.