Föreläsning

videoTja vad ska man säga. Att debutera som föreläsare inför en begränsad skara i en liten lokal i centrala Säffle är en grej. Att bli filmad och hamna på Kostdoktorns blogg är en helt annan. Jag har varit väldigt tveksam och väldigt orolig för konsekvenserna, men blev övertalad så nu är jag där.

Tack alla ni som trott på mig och övertalat mig att låta detta ske. Jag tog själv språnget så jag tänker inte skylla på någon och nu skall jag bara samla mod och själv våga titta.

Man kan se en kort sekvens av föreläsningen från den fria bloggen och vill man se hela behöver man bli betalande medlem, eller rättare sagt, man kan se filmen gratis om man inte redan är medlem för första månaden är gratis för alla.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

13 svar på ”Föreläsning

  1. Har precis lyssnat på hela din föreläsning – wow vad jag gillar dig!!
    Hoppas inte det var sista gången!

  2. Jättebra föreläsning av dig! Jag är också en av de kvinnor som kämpat länge med ganska lite resultat…tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Ha en skön semester;)

  3. Strålande framförande och dito föreläsning. Du är som klippt och skuren för att stå på en scen. Du har utstrålning , värme, humor och närvaro, till tusen. Mer av dig vill vi se och höra. Grattis och stort tack!

  4. Tack för att du delade med dig av dina erfarenheter. Jag har diabetes och mina blodsockervärden har sjunkit ordentligt sedan jag började med LCHF i början av juli men vågen har inte visat någon förändring. Nu ska jag se om din föreläsning hjälper mig att gå ner i vikt. Fettkaffet till frukost klarar jag inte av längre. Jag tar tacksamt emot frukosttips.

  5. Fantastiskt roligt att få höra din röst! Trevligt! Å det är denna föreläsning som kommer att få mig att ta en provapå månad hos Kostdoktorn!

    Jag hoppas att du kommer att komma med fler föreläsningar.
    Förutom att du talar om sådant som är viktigt för mig, så har du trevlig röst och pratar bra, tydligt men med fart!
    Gillar gillar gillar gillar

Kommentarer är stängda.