Offentliga rummet

Ytterligare en kursgårdsrapport:
Idag var jag helt oplanerat på Almåsa kursgård i Västerhaninge. Skjutsade maken som skulle på ledarhundskurs. Jag stannade till lunch och hade inte förbeställt någonting men sa till servitrisen inför lunchbeställningen att jag äter LCHF om det finns. Resevplanen var att sitta med vid bordet och peta i maten och äta en korv på vägen hem.

Kyckling - dagens lunch på Almåsa

Kyckling – dagens lunch på Almåsa

Det känns för mig helt otroligt att man numer kan kliva in ”varsomhelst” och bara beställa LCHF. Helt jämställt med veg, gluten- eller laktosfritt.

SVT Agenda var här hemma och intervjuade mig om LCHF för många år sen och då minns jag att jag förberett mig på att verkligen få sagt att den största av mina målsättningar med mitt arbete inom LCHF-rörelsen är att få LCHF-kosten rumsren i det ”offentliga rummet” dvs jag skall kunna gå in ”varsomhelst” och säga att jag äter LCHF och därmed också få rätt mat.

Idag kändes det som att vi är där!

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Offentliga rummet

  1. Alla positiva erfarenheter, va härligt! Dem ska man samla på. Det väger upp de negativa som tyvärr fortfarande florerar, maken äter medhavd LCHF- lunch varje dag på jobbet och blir utstirrad av några fettskrämda kollegor dagligen. Jag tror kursgårdar kan t.o.m. Ligga före restauranger för ofta får man ju fylla i ett formulär i förväg om man äter särskild kost och om tillräckligt många står på sig och skriver LCHF så måste de ju ta till sig det.

  2. Tänkte samma sak för två veckor sedan då vi blev bjudna på spontanmiddag på Hotell Kristina i Sigtuna och på menyn stod Vallenbergare men för säkerhets skull la jag till ”glutenfri” vid beställningen, typ LCHF frågade servitören och jag fick världens godaste Vallenbergare med kryddsmör isf sås som mina bordskompisar.

Kommentarer är stängda.