Gott Nytt År

Ja så var det då dags att ta itu med ett nytt år.

För mig har det varit lugnt och skönt när det gäller firande. Jag har varit hemma med familjen och tagit det väldigt lugnt. Jag har reducerat min tid vid datorn och nöjt mig med att hålla mig informerad vid min Ipad och då skriver jag inte så mycket eftersom jag inte har något riktigt tangentbord. Det blir lite mer avancerat än en telefon.

Det är märkligt ändå vad bloggen påverkar mitt liv. Jag vet hela tiden att ni är många som finns där ute och som väntar på att det skall komma ett inlägg. Jag vet också att ni har förståelse för att jag tar paus ibland och det känns väldigt skönt, för det är lätt att bloggen blir ett nytt stressmoment i mitt liv och det sa jag ifrån redan när jag startade i somras. Jag känner bestämt att jag inte vill ”fylla ut bloggen” bara för att det skall bli ett inlägg och därför är jag helt enkelt tyst när jag inget har att säga eller tiden inte räcker.

Nu är jag i alla fall igång igen och det med full hastighet. Den här tiden på året (från att nr 4 kommer i december) är den mest hektiska när det gäller LCHF-magasinet. Så fort inbetalningskortet för nästa år kommer börjar betalningar som skall prickas av rinna in och det är helt otroligt hur det det papperslösa samhället alstrar ännu mer papper. Jag kunde inte låta bli att väga kontoutdraget för 2012 års sista bokföringsdag dvs 28 december. Det vägde 1,6 kg för en enda dag dvs rekord hittills!

Så nu vet ni vad jag gör när jag inte skriver på bloggen.

Det papperslösa samhället

Det papperslösa samhället

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

8 svar på ”Gott Nytt År

 1. Hej och God fortsättning, apropå magasinet så kom decembernumret med ett inbetalningskort. Jag är ju nybliven prenumerant och har betalat för 2013 redan. Jag antar att det av tekniska skäl inte gått att särskilja de som betalat och inte gjort det? Och kan kasta räkningen således?

  • Hej igen, Såg att du svarat på min fråga i december. Eftersom jag varit bortrest så hade jag glömt att jag frågade! Vad gör inte semester med hjärnan? (Eller är det kolhydratfusket på semestern som gör mig glömsk 😉

   Så, du behöver inte svara igen, ha en skön söndag!

 2. LCHF-tidningen är toppen! Jag läser varenda ord i den!! Tack för att ni gör den. Har självklart prenumererat 2013!

  • Tack för uppmuntran.
   LCHF-magasinet har fått mycket positiv respons från läsare över hela världen nu under perioden för ny kalenderårsprenumeration. Jag skickar tidningar ända till Kina 🙂
   Det är väldigt roligt att vi verkar klara konkurensen från de många alternativa LCHF-tidningar som kommit under 2012. Än vet vi inte säkert, men själva utgivningen dvs tryck och distribution är säkrat än så länge. Vore även kul om vi som jobbar får lite för jobbet också, men det verkar som sagt hoppfullt. 🙂

 3. Du har så rätt. Vi blir glada när du skriver men har också full förståelse för att du måste ta paus ibland. Gott nytt år!

 4. ”Lanseringen” av LCHF har krävt en hel del av er som syns och hörs i media så en behövlig vilopaus mellan hektiska perioder behövs! Skönt att höra att du tar andningspauser, att du tänker på dig själv och prioriterar, blir glad för din skull. Ha en bra vilsam helg efter du prickat av betalningar. Kram!

 5. Nu fick jag tummarna ur och betalade in min pren för 2013 oxå!
  Trodde jag hade gjort det, men hittade inget, så jag skickade in nu. Får ju inte missa något nr av bästa tidningen!! 🙂

Kommentarer är stängda.