LCHF-magasinet nr 4 2012

Idag kom sista LCHF-magasinet för året i brevlådan och vi konstaterade idag under redaktionsmötet att vi nu producerat 3 fulla årgångar dvs 12 tidningar.

Vi glädjer oss åt ytterligare en medarbetare – kul Martina att du vill skriva i vår tidning.

Vi har under året märkt av att vi fått konkurrens av de nya LCHF-bilagorna, men vi har ändå lyckats öka lösnummerförsäljningen ute i butikerna. För kunden är det billigaste sättet per tidning alltid att prenumerera, men man kan ju vilja köpa lösnummer ändå.

Nu finns LCHF-magasinet i många fler Pressybyråer och ICA/Coop-butiker över landet och ni som saknar tidningen där ni bor kan vara med och påverka, chansen att den tas hem är större nu när återförsäljarantalet är så mycket större. Fråga i din butik!

Du som söker en återförsäljare hittar din närmaste genom att skriva in och söka på ditt postnummer på Interpress hemsida. Där finns ett fält där man kan fylla i sitt postnummer och söka på närmaste försäljningsställe.

LCHF-magasinet nr 4/2012

LCHF-magasinet nr 4/2012

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

6 svar på ”LCHF-magasinet nr 4 2012

 1. Jag äter extremt strikt sedan fyra veckor och ketonmäter sedan några veckor. Jag har ätit moderat lchf under fyra år, men fick inget resultat på vikten, däremot en del hälsovinster. Under tiden har jag tyvärr också fått en stroke, men jag kopplar inte det till lchf, jag har levt med underligganda stress, kortisol och höga insulinnivåer i decennier.

  För att komma tillrätta med mina svåra inflammationer i kroppen, som ger mig värk, artrossmärtor, stelhet, osv, har jag nu valt en väldigt strikt väg. Efter två veckor fick jag smärtor som totalt hindrade mig att öht gå och röra mig. Kanske var det då värken vände, för nu börjar det bli bättre. Jag har en annan känsla i kroppen, mjukare, mindre stel, mer avslappnad och def mindre värk. Jag har tappat ett kilo per vecka, ungefär, fast i omgångar.

  I slutet av oktober fick jag en dramatisk yrsel, som ledde till ambulansfärd och en lång rad undersökningar. Möjligen kan jag ha fått en ny stroke, djupt in i hjärnstammen. I bästa fall är det ”bara” en inflammerad balansnerv. Ny datortomografi efter jul

  Jag tror att jag skulle ha varit ännu sjukare, kanske galen av värk, om jag inte hade gått över till lchf. Många skulle störta till kvällstidningarna och få sina 15 min ”fame”, men jag tror att lchf kommer att rädda mitt liv.

  Ketonmätningar är en bra väg för oss som har svårt att tappa vikt, för då ser man hur svårt det är att komma upp i ketos. Jag har bara nått 2.2, än så länge.

 2. Superbra nummer, äntligen fattar jag med detta med ketoner – tror jag. + att Sten Sture gjort många av de keton-höjar-tester som jag önskat! Vad gör vin, kaffe, frukt?

  Fantastisk tillgång att han ställer upp och testar teorier och påståenden som vi alla undrat över. Det blir ju enklare och tydligare att testa när man som han vet hur han får sin kropp att viktminska.

  På redaktionsbilden ser ni underbart starka, friska och vackra ut. Den bilden borde användas för reklam för LCHF!

  • Och Margareta – att du fortsätter att skriva här om dina ketonmätningar och slutsatser är så värdefullt för mig.
   Tror trots allt att vi är mer lika, än att jag liknar Sten Sture. Det här med mat, vikt och liv är inte enkelt bara för att man har en del av svaren.

Kommentarer inaktiverade.