Bloggare i farten

Det känns väldigt roligt att efter ett uppehåll komma tillbaka till bloggen och känna sig saknad. Varje gång jag försvunnit har jag haft ambitionsnivån att fortsätt blogga från mobila enheter, men jag har aldrig fått till det så att jag varit nöjd.

Fram till den här resan har jag alltid bloggat från datorn och använt bilder från min vanliga kamera eller från datorn/internet. I Globen fungerade inte det eftersom dottern hade kameran eller att jag var ”på fel ställe” när jag hade tid över. Oftast satt jag då i Globens katakomber utan mobil täckning.

Nu äntligen har jag fått till en mobil variant som fungerar överallt, så förhoppningsvis blir mina blogguppehåll inte lika många och långa. Jag märker att jag själv får inspiration och motivation av dialogen med er och det vill jag inte missa.

Jag skriver i en WordPlus-app på min IPad…

20121207-104721.jpg

…fotograferar med mobilen (Sony Experia) som har betydligt bättre kamera än Paddan…
Mobilen för automatiskt över bilderna till Google Plus, där jag når dem. Lite omständigt men det fungerar i alla fall. De dåliga bilderna som förekommer är oftast tagna i dåligt ljus med min iPad.

20121207-105223.jpg

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

6 svar på ”Bloggare i farten

  1. Vad du är duktigt – på teknik också…;-) !!!
    Välkommen tillbaka och kul att du fått en släng av Norrland också!

  2. Kul riktigt kul, ser fram emot fler inlägg i farten. 🙂 Lite analys av mina kurvor (vikt och ketoner) och ser att jag bör ligga över 2 för att få fart på viktnedgången. Små mängder grädde, mörk choklad och nötter verka funka, men de måste begränsas, ost är ett mindre problem. Ketonmätning och matdagbok är verkligen bra hjälpmedel.

    • För mig är det nog så att inga utsvävningar alls fungerar. Jag måste tex vara väldigt strikt med mejerier och det är en stor sorg eftersom det är något jag verkligen gillar.

Kommentarer är stängda.