Ellos har Magic Bullet

Den heter Smoothiemixer, kostar 129 kr just nu och finns att beställa under den här länken.
Jag har själv köpt den och jämfört med min gamla som heter Magic Bullet och vad jag kan förstå är det exakt samma maskin. Jag kan byta muggar och knivar hur som helst mellan dem. Skynda att fynda ni som är intresserade, den lär ju sälja slut snabbt i takt med att det sprider sig att den finns att få tag i till ett så billigt pris.

Smoothiemixer

Gamla inlägg om Magic Bullet
Dave Asprey: Mannen bakom LCHF-kaffet

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

38 svar på ”Ellos har Magic Bullet

  1. Jag fick hem mina två Magic Bullet från Ellos och skulle köra kaffe. Även fast jag skruvat fast bladen ordentligt på muggen så höll det inte tätt och fick kaffe både in i maskinen och på bänken. Var snabb dra ur kontakten. Nu returnerar jag båda maskinerna för det var för otäckt.

  2. Jag köpte min Bullet på Biltema, den var jättebra tills jag började göra MBC.
    Då blev det små sprickor i plasten i botten på plastmuggarna så jag duschades med kokhet cocosfet kaffedryck + hela köket.
    Nu ska jag investera i en riktig Mixer med glasbehållare

  3. Jag har åtta muggar som jag vill bli av med, de finns här i Väsby om det är någon som är intresserad så är ni välkommen förbi mig och hämta. Använder inte muggarna och har tänkt slänga dem. Använder maskinen dagligen men eftersom det är plast och plast innehåller en hel del gifter som den fäller ut vid värme så rekomenderar man inte heta vätskor i plast kärl tom microvärmen fäller ut gifter ur plast så numera lägger jag upp min mat ifrån matlådan på tallrik innan jag värmer i micron. Men hur farligt det är – Nja det mesta är ju farligt om man skulle lyssna på all forskning 😉

  4. Tack för tipset. Min gamla bulletkopia från Biltema gick sönder (en packning tror jag) precis i tid för ditt blogginlägg så nu har jag beställt 2 st från Ellos, en hem och en till landet så jag slipper ta med de fram och tillbaks. Kan inte leva utan mitt bulletkaffe på morgonen. Den enda besvikelsen var att denna Ellosversion bara har ett skärblad medan min gamla hade 2 olika. Den ena var perfekt att vispa grädde med. Tyvärr är de inte helt lika så de gamla kopparna passar inte i denna. Men kaffet är viktigast.. 😉

  5. Nu har min ellos-bullet kommit, ska blli kul att prova imorgon bitti. Tills nu har jag använt min mjölkskummare och dete har fungerat rätt bra men hoppas ellos-bulleten fungerar bättre!

  6. Jag ser så många olika mått på kaffet, men 2 msk kokosolja och 2 msk smör verkar vara OK? Hur mycket är 2 msk smör i gram?

  7. Kakao, med i bland kakaosmör tillsatt till den vanliga kokosoljan och smöret, an även smaksättas med lite vanlijpulver. Ibland gör jag vanligt te med en rejäl bit smör i min magic bullet.

  8. Hamnar kanske lite fel men är det någon som gjort en ”magic” utan kaffe, dvs med te eller någon annan dryck istället. Tar tacksamt emot tips då jag ibland skulle vilja variera min frukost!

    • Jag kör bara med kakao. 25 g smör, 2 msk kokosfett, 2 dl vatten, 1 msk kakao. Jag klarar mig inte utan denna dryck på morgonen! Min syster kör en buljongvariant, som en liten soppa på morgonen.

  9. såg idag på coop att de säljer en liknade mixer m upp och nervända muggar, kostar 299:- och märket var C3 och tror den heter minimix.

  10. Ser ut som om man sätter muggen upp och ner, stämmer det? Så att man måste vända hela maskinen när det är klart? Jag gör mitt kaffe med stavmixer och en hög snäv skål men har tittat efter en sådan här.

  11. Jag beställde också en. Med expressfrakt så jag får den på fredag! Ska ju ut på resa, så det var verkligen en bra tajming att få detta tips! Tack för det! Men..var kan man få tag på en doppvärmare? Den tar ju betydligt mindre plast än en resevattenkokare.

    • Doppvärmare har vi köpt i någon friluftsbutik där de säljer campingprylar. ElGiganten hade den underbara LILLA vattenkokaren vi köpte innan Kretaresan. Den vägde ingenting och var toppenbra.

  12. Har suktat efter den här länge men inte våga pga av priset faktiskt (tyckte den var FÖR billig)
    Har originalet men den börjar gå sönder efter flitigt användande i ett antal år =)

    Tog två så kan jag ställa en på jobbet (+ att det råkade halka ner en ny jacka och ett par skor från rean, oups nu blev det plötsligt inte så billigt)

  13. Jag efterfrågade en bulletmaskin här för ett tag sen och det löste sig senare med att jag fick överta en av en vän som liknar den här ganska exact. Den heter ”Drick mix” från märket Nordica. Men tack för att Du visade den här möjligheten.

Kommentarer är stängda.