Nästan resklara

Packningen är vägd och klar, bara några små justeringar. Vi har tack vara er bloggläsare börjat fundera på om Magic Bullet (1kg) skall få stanna hemma medan vår OBH Nordica Lattevisp (117 g) skall få följa. Det kan man kalla I-landsproblem.

Jag har testat lattevispen till kokosfett i både kaffe och te innan och tyckt det var ok, men inte alls samma sensation som med Magic Bullet eller möjligen en vanlig stavmixer (0,5 kg). Det blir helt klart skummigare och därmed godare (smaksak där maken och jag är överens) ju fortare, effektivare fettet slås sönder och mixas med kaffet. Med lattevispen blir det visserligen fördelat, men det blir ett skum på ytan och inte skum ända ner till botten.

Vi har testkört idag och kommit fram till att det är helt ok med lattevispen för en vecka, med tanke på att vi både kan minska kaffemängden (skummar bättre) och hellre göra två omgångar och sen få lite bagagevikt över till förmån för presenter till barnbarnen på hemresan.

VI TACKAR FÖR TIPSET!!! Tänk så bra det är med en blogg!

 

LCHF-kaffe vispat med Lattevisp

LCHF-kaffet mixat med Magic Bullet (bilden kommer från nästa nummer av LCHF-magasinet)

 

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

7 svar på ”Nästan resklara

  1. Men, vilken skillnad på kaffet mellan bilderna! Inser att en Magic bullet borde införskaffas. Någon som kan tipsa om var en sådan kan hittas?

  2. Ville bara passa på att önska en riktigt härlig resa!
    Ha det nu riktigt avkopplande och skönt!
    Kram Cecilia

  3. Ville bara passa på att önska en riktigt härlig resa!
    Ha det nu riktigt kopplade och skönt!
    Kram Cecilia

  4. Sjàlv kòr jag fortfarande retrostil och ròr med tesked ala 2011, sà det kommer nog att bli en verklig smaksensation nàr jag vàl infòrskaffar en visp! 🙂

Kommentarer är stängda.