Deklarationsdags

Idag blir det inget blogginlägg.

Jag har förbrukat den tiden på att fixa nr 5/av årets deklarationer, nämligen min egen privata. Jag skulle kunna skriva hur länge som helst om mina tankar varför man skjuter på saker tills kniven sitter i ryggen. Det bara är så, oavsett hur man tänker bli bättre tills nästa år.

Det finns mycket att läsa om detta fenomen också och det har jag gjort.

Det är inte bra för hälsan att producera kortisol i onödan. Betydligt bättre att planera och göra saker i tid och sen hinna gå ut och njuta av vårregnet. Några droppar fick vi idag.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

1 svar på ”Deklarationsdags

  1. Jag är likadan. I bästa fall kan jag börja planera lite ett tag i förväg (squaredanskrönikor skriver jag inte på en kväll), men jag kan ofta sitta och bara stirra på datorn, om jag försöker vara ute i god tid. Lite kortisol behöver jag nog för att få tummen ur. Och tankar behöver mogna.
    Deklarationer, guskelov, behöver jag bara göra min egen, och den är bara att godkänna.

Kommentarer inaktiverade.