Morgonupplagan uteblir – igen

Nu tar vi det en gång till dvs repris. Det är en bra teknik för inlärning. Vad bra det vore om jag själv kom ihåg vad jag kommer fram till. Redan 2013 löste jag problemet med utebliven morgontidning på ett oerhört enkelt sätt.

Ni som har bättre minne än jag behöver ju inte läsa vad jag skrev, men vi andra kan ju klicka här. Om jag lyssnat på mig själv hade förmodligen mycket varit annorlunda. Upptäckten kom när jag blev tipsad om salt/mineralbrist vid sån där lätt morgonhuvudvärk (som en liten mössa) och insåg som bonus att toabesöken blev betydligt lättare.

Nu var jag där igen och tänk så lätt det löste sig.

1/2 tsk Seltin i lite vatten och sen mer vatten tills jag blir otörstig igen

Det står mer om varför just Seltin i länken till förra inlägget från 2013 som heter Saltad tidningsbilaga

Voila

Bästa laxermedlet

Tack för att du läste, välkommen tillbaka