Hälsovinster repeat efter fem år

Fem år senare fick jag anledning att leta lite i bloggen och då hittade jag ett gammalt inlägg om mina hälsovinster.

Det är väl värt att läsa igen och minnas hur det var innan LCHF. Det är skrivet när jag nyss startat den här bloggen 2012-08-01 och jag fascineras än. Tack igen för alla fina kommentarer. Det gjorde bloggstarten rolig

Klicka på den här länken så kommer du direkt dit

Själv sitter jag på Kreta och njuter av det sista av medelhavssommaren.

Agia Marina i oktober 2017

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”Hälsovinster repeat efter fem år

  1. Jag gick ner 5 kilo först, sen är det stopp. Trösterikt att höra att det är fler som når en platå. Men som många andra tycker jag att det är så många andra fördelar med LCHF. Ju mer jag läser, ju mer övertygad blir jag. Kallar mig för en påläst amatör. Som latinare är jag värdelös på kemin, men tycker jag kan mycket ändå. Jag har nu sagt upp mig från mitt älskade hälsohem efter 25 år och bortemot 100veckor totalt. Har inte lyckats få gehör för mina blygsamma försök till anpassning. Jag har naturligtvis inte krävt biff och bacon, det finns så mycket annat som skulle funka. Men pastasallader till förbannelse, ris, potatis och bröd funkar inte. Värst var hur jag blev bemött, rent hysteriskt! Vill inte som stammis höra att jag kommit till fel ställe! Ett trauma är det, men det var nödvändigt. Jag var hela tiden hungrig och gick upp i vikt!
    Jag fortsätter nu med LCHF, det har blivit ett självklart sätt att tänka.

  2. Vilket härligt inlägg Margareta! Så många år och ’still going strong’! Säger bara – samma här! Även om jag snart har 10-årsjubileum på LCHF så har jag ändå inte gått ner i vikt. Nu kallar jag min övervikt för gumfläsk och det är bara nyttigt sägs det.
    Njut av Kreta så länge du kan.

Kommentarer inaktiverade.