Intensiv helg

När man reser bort och har det bra blir det annat som får vänta hemma. När man kommer hem blir man påmind om vad det var man vilat ifrån. Jag har en trädgård som sett bättre ut, jag har ett träd som dignar av äpplen, björnbär som vill bli plockade och sköter dessutom om sonens 7 shetlandshingstar som finns i en hage nära oss.

Förutom det vanliga vardagliga har det varit barnbarnskalas, en hämtning på Arlanda och lite andra ärenden. Det har gått i ett.

ÄNDÅ kan jag så här på söndagskväll säga att jag klarat maten riktigt bra sen jag kom från Rhodos. Jag känner större inspiration att ta tag i planeringen och jag försöker vara ett steg före så jag inte står där med suget och hungern… fettkaffe är en bra räddningsplanka. Jag har använt matregistrering några dagar och jag fotograferar maten jag äter för att själv minnas hur jag äter när det går bra. Vågen visar minus drygt 2 kg dvs jag väger betydligt mindre än när jag åkte till Rhodos och det bara en vecka senare. Det är ett rekord för mig efter en utlandsresa.

Jag håller mig till mina 80 energi% fett och ”lagom” proteinintag, då mår jag som bäst och har bra fasteblodsocker. Nu är jag nere på 5,2 och det är bättre än på väldigt länge.

Det här inlägget skulle publiceras igår kväll, men det fastnade på vägen.

image

Tack för att du läste, välkommen tillbaka