Tack Linnea

Min älskade dotter Linnea har tecknat en logga till mig. Jag har länge bett henne göra den och det har dröjt. Äpplet faller inte så långt från päronträdet och även hon måste invänta inspirationen för att få något gjort.

I LOVE it och hoppas ni gör det också för ni kommer få se den ofta här på bloggen.
Den ska bli mitt signum. Man måste se på sig själv med en gnutta humor, då blir livet så mycket enklare.

Det spelar ingen roll hur jag än försöker låta bli att tänka på det. Jag vill gå ner i vikt och jag kommer inte att ge mig förrän jag löst gåtan. Jag vet att det går men jag är inte tillräckligt uthållig och varför det blir så kommer jag att ta reda på.

visitkort

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

12 svar på ”Tack Linnea

  1. Haha.. loggan passar på de flesta av oss!

    Vi är många i samma kategori – vill gå ned men har inte klurat ut det ännu…

    Det senaste (förutom LCHF on/off) jag provat är homeopati för att få bort sötsuget kombinerat med kromintag. Få se om det lyckas.. efter en knapp vecka kan jag gå förbi kexpaketet utan att sträcka fram handen.. 🙂 Ett bra tecken!

  2. Vilken härlig logga, så kul att den äntligen är gjord, vilken bra ide måste be min dotter att göra en till mig också, hon är också duktig på teckna allt möjligt. Ja du är en riktig kämpe och jag tycker att du snart borde hitta ditt. För mig är och har det alltid varit för stora portioner oavsett vilken diet jag ätit. Jag äter konstant för mkt och kan inte lita på mättnadskänslan, den infinner sig för sent oftast och jag tänker varje gång aldrig mer ? Så för mig gäller att alltid begränsa mig i alla lägen och äta små portioner m rätt innehåll ofta under dagen.

    Bestämde mig efter kryssningen att nu ska jag äta strikt, jo jag åt väldigt strikt och var jätteduktig, men jag åt 6-7 ggr per dag och då blev totalen för många kalorier, det slutade med plus 3 kg.? Åter igen insåg jag att normalfett minimalt m kolhydrater och proteiner är min kropps grej plus totalt intag per dag även om det inte är strikt LCHF utan mer en Lågkolhydratskost. Nu har jag också börjat baka eget matbröd med våra gamla kära mjöler där kärnorna finns kvar, äter ibland en macka utan att blodsockret skjuter i höjden.

    Så jag lever i dag ett ganska vanligt ätliv trots att kolhydratsmängden är långt mkt mindre än för många andra i vårt samhälle men äter mer kolhydrater än en som äter liberal LCHF. Har precis nu gått ner de där tre kilona som jag lyckas gå upp varje semester pga allt vin och alla glassar jag äter men jag är glad att jag lyckas hålla vikten någorlunda även om drömmen är att få bort de sista tio också.

    Du är min ledstjärna och jag beundrar dig jättemkt, önskar av hela mitt hjärta att du ska hitta din grej men vet du om du tänker efter så har det hänt jättemkt med din vikt sedan vi träffades och bara det ska du var så stolt över, du är en riktig beundransvärd fighter i mina ögon. Kram!?

Kommentarer är stängda.