Tillbaka i Sverige

Vi landade 22.35. Ruggigt väder och vi hade ytterkläderna i bilen på långtidsparkeringen. En uppfriskande promenad då jag verkligen förstod varför vi behöver en veckas sol och värme för att orka vintern. Jag var hungrig. Väldigt hungrig. Det sista jag åt var omeletten till lunch.

Längs vägen hem finns inte mycket att välja på den tiden på dygnet och vi visste att det var tomt hemma. Det fick bli Max-grillens Low Carb-burgare. Jag har tänkt skriva om den tidigare och nu fick jag chansen.

Tänk vilken fantastisk affärsidé de kommit på som förstått att vi är många som inte vill ha bröd till hamburgaren. Tänk också vad bra att de nu påstås ha tagit bort grillkryddan med E621. Vad fantastiskt fräsch sallad de packar in burgaren i. Krispig och god.

Där slutar superlativerna.

Dressingen är söt, osten förmodligen potatismjölpreparerad och ibland får man ketchup och senap (sötade). Kunskapen om varför de har Low Carb på menyn finns inte hos personalen, mer än att det är sallad istället för bröd.

Jag tar minus dressing och utan ketchup och senap. Lägger till bacon och bearnaisedip åtminsone inte söt. Står ut med osten och dubblar köttet om jag är hungrig. Så bra det ändå kan bli i nödsituation. Varför kan de inte göra den bra utan krångel när de ändå förstått grejen?

image

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

3 svar på ”Tillbaka i Sverige

  1. och dessutom icke rent kött i burgaren utan med potatisfyllning, det är ju en av de få bra sakerna med donken, 100% kött i burgaren

Kommentarer är stängda.