Grundlurad

Vi hittade tack vare en svensk resesajt för två år sen ett ställe här i Agia Marina som hade fritt WiFi. Väldigt åtråvärt då, mer vanligt nu. Ett litet oansenligt ställe som hade balkong på baksidan med bara tre bord. Vidunderlig utsikt om än skräpig närmiljö. Det som var så oväntat var deras fantastiska omeletter. Dit har vi därför gått flera gånger för att vi vetat att vi får bra mat.

Idag satte vi oss och skulle beställa innan vi fattade att ”no more omelettes” var vad som gällde. De hade bara hamburgare. Vi beställde varsin, tog vårt årliga kort och sen gick vi. Det blev sista besöket. Trist. image

 

 

image

 

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

4 svar på ”Grundlurad

    • Jag tycker också att det ser jättegott ut MEN har man spetsat in sig på en fantastisk omelett blir man klart besviken.

      Fast hamburgertallriken ser god ut. Den påminner mycket om den vi brukar göra av hemlagade hamburgare (av vår gräsbeteskviga), isbergssallad, tomat, rödlök, gräddost och Pickles alt. amerikansk dressing, som Per Wikholm med hustru tipsat om i sin kokbok.

    • Jo ok men inte mer. Fabrikshamburgare i jämförelse med en fantastisk hemgjord omelett är inte samma sak. Det finns massor av matställen med den här typen av mat och några få med genuin. Nu ett ställe mindre. Tyvärr.

Kommentarer är stängda.