Kraftsamling

Just nu vet jag inte riktigt varifrån jag ska hämta inspirationen. Jag har massor av idéer så fort någon frågar mig, men hur tar jag till mig dem själv?

Jag klarar inte riktigt av fettkaffe på morgnarna i den här värmen. Vanligt svart kaffe släcker törsten bättre.

Jag har inte ätit några ”ketobollar” eller annat extra fett på hela sommaren, har inte orkat stå och kladda med det i värmen.

Jag orkar inte förbereda någon lunch utan äter ”adHoc” där jag befinner mig och det går så där när jag jobbar. IKEA igår var väl ok men ingen hit precis om man vill upp på banan efter en slarvsommar. Jag tänker helt enkelt inte på mat när det är varmt. Jag klarar mig lika bra utan rätt länge, men när jag väl börjar äta känner jag hur hungrig jag är och då är det äkta hunger och inte det förargliga suget som faktiskt håller på att lämna mig efter några avsteg med glass och lite annat gott men onödigt.

Tja man får väl låta sig inspireras av att viktkurvan går åt fel håll. Den såg riktigt bra ut innan Säffle för då var jag väldigt taggad. Just nu är den nästan spegelvänd 🙂

En sak är säker i alla fall och det är att jag låter mig inte längre bli stressad av någon himla viktkurva. Den får se ut som den vill och det enda jag lovar mig själv är att ha lite anteckningar så att jag efteråt vet varför jag gjort som jag gjort.

Just nu är den enda behövliga anteckningen VÄRME och den klagar jag inte på, jag trivs och njuter i värmen även om det är trist att börja jobba och bli instängd om dagarna.

Ovädret häromdagen var verkligen en rejäl smäll över stora delar av landet och ändå klarade vi oss riktigt bra. Vi bor i ett märkligt hål där det mesta bara drar förbi utan att ge några regnmängder så det är TORRT nu. Tänk om jag kunde få lite ur den energin.

Ovädret häromdagen som efter den här bilden var så starkt över Stockholmsområdet utan att nämnvärt påverka oss på Mälaröarna.

Ovädret häromdagen som efter den här bilden var så starkt över Stockholmsområdet utan att nämnvärt påverka oss på Mälaröarna.

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Kraftsamling

  1. Tänkte säga samma sak Birgitta.
    Jag fick se Din nötfrukost på Din Facebook och det tackar jag för, jag sprang ut och köpte opp nötter i massor. Detta kommer att bli lika populärt som fetkaffet. Inte helt fel att ta ”nötfrukost” som tilltugg när man blir sugen efter ett par glas rött. Tänk va bra att datorn finns, var skulle vi annars få så mycke bra käkatips.

Kommentarer är stängda.