Slut på semestern

Jaha så var det roliga slut för den här gången.
En dag på jobbet kan se så olika ut. Den här dagen var full med ärenden. Skolan är stängd och det gäller för oss på IT-avdelningen (jag och sonen) att fixa allt som går bättre att fixa när skolan är stängd. Vi var på IKEA, Bromma Blocks och en massa andra ställen. Lunch åt vi på IKEA och man kan byta ut pommes mot grillade grönsaker och då blir det hyfsat. Ni minns kanske vad jag sa om kyckling häromdagen och ändå blev det så. Jag valde den före laxen för jag trodde helt enkelt kycklingen var mer mättande. Bearnaisesåsen är väl inte av bästa slag men den är åtminstone god.
Sonen är riktigt duktig. Han äter väldigt seriös LCHF (just nu mer seriöst än mamman). Han blåser rött i min Ketonix och mår prima. Mycket piggare och mer full av energi och det behövs med det liv han lever.

Kul när barnen själva gör sina val och tycker det fungerar 🙂

IKEA's kycklingfilé går att få med grillade grönsaker istället för pommes

IKEA’s kycklingfilé går att få med grillade grönsaker istället för pommes

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

2 svar på ”Slut på semestern

  1. Där missade du något, laxen var jättegod och så mättande med grillade grönsaker! Den rekomenderar jag varmt! Visst är det skönt då barnen tar egna beslut, att de ser skillnaden på hur kosten påverkar dem. Härligt!

  2. Lustigt nog åt jag samna sak, men bad om mer ratatouille istället för pommes och på Ikea kungens kurva 😀

Kommentarer är stängda.