Kul hotell

Eftersom jag är ute och reser blir det lite för mig annorlunda blogginlägg. Mer reflektioner över vad som händer.

Jag har aldrig tidigare varit i England och eftersom jag gillar när det känns enkelt i början googlade jag fram ett i sammanhanget hyfsat billigt hotell nära en del av det som kändes intressant för oss. Vi bor på London street, precis invid Paddington station, ett hotell jag hittade på min kompis booking.com.

Jag har läst många roliga (väldigt kritiska) kommentarer om hotellet och hade därför skumma förväntningar. Allt är överträffat med råge hittills. Jag trodde inte ens det var möjligt. De som kommenterat har varnat för vissa rum men vårt har de tydligen missat. Ju fler kommentarer jag läste ju mer övertygad var jag att vi skulle byta till något annat, men det är överbokat överallt om man inte vill betala över 1100-1300 per natt och det känns magstarkt när man bara ska sova.

Jaja, det är rena lakan och rena handdukar. Sängen tar upp hela rummet, jag måste klättra över en stol för att komma runt, folk har klagat över att väskorna inte får plats. Toan inkl dusch är hälften så stor som i vår husvagn, folk har tagit av sig och backat in. Fönstret går varken att öppna eller stänga, det har en glipa, någon hade frusit och någon hade 30 grader inne. Utanför finns en stor fläkt som dundrar igång regelbundet dygnet rum. Fönstret har frostat glas och det gör inget för det finns ingen utsikt. Det är bara ett schakt mellan husen ett par meter djupt. Det finns inte en chans att ens kolla vädret. Temperaturen i rummet är mellan 25 och 30 och det finns ingen reglering mer än en stor golvfläkt vars elsystem sett sina bättre dagar. Jag vågar inte starta den. Nedre delen ev WC-dörren är rutten och en hel del är lagat med silvertejp, många klagade över renoveringsbehov.

image
Det duger utmärkt att sova där. Det är rent och sängen är skön.
Continental breakfast ingår och English kostar två pund extra. Personalen är trevlig – so far – och de bar våra väskor.
Vi bor längst ner vilket innebär 1 tr upp, för att komma dit är det 1 trappa upp, 0,5 ner, 0,5 upp och några halvtrappor till både upp och ner. Det behövs en film. Någon hiss finns inte. Det är ett okänt antal branddörrar som också passeras.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

5 svar på ”Kul hotell

  1. Var glad att det inte finns mogel i alla fall! Sist jag tog in pa hotel i centrala London (for bara 70 pund dock) var det fullt med grona monster utmed takvaggarna… Urk..!

  2. Ha ha ha! Det påminner mig om en semester på Hundested kro i Danmark. Vi fick ett rum rakt ovanför kökets utblås och, likaledes, rakt ovanför restaurangen där en enmansorkester ”underhöll”.

Kommentarer är stängda.