7:e LCHF-kryssningen

Ja tro det eller ej men i morgon är det dags för 7:e årets LCHF-kryssning med Silja även om det står 6:e på Siljas hemsida. Första året 2008 var lite rörigt med lokaler och information, för Silja hade inte riktigt förstått konceptet, men sen har det bara blivit bättre och bättre och samtidigt fler och fler som följt med.

I början ställde vi Annika Dahlqvist med en stor skylt i den långa ombordstigningsgången. Då kunde vi som hade mindre känt ansikte stå bredvid och dela ut program till dem som anmält sig.

bild

Silja tar numer stort ansvar så vi slipper tex incheckning till vår Specialkryssning och annat bök när vi väl är ombord. Incheckningen sköts istället av Silja i hamnen innan man går ombord och då får man även detaljprogrammet. Det sparar massor av arbete för oss och blir mindre tålamodskrävande för deltagarna. I biljetten ingår det mesta och då behövs inte ständiga avprickningar och åkband. Bra!!! Det som ingår är hyttplats, kvällsbuffé, mingel, frukost, alla föreläsningar och kaffebuffé på eftermiddagen.

Det som tex inte ingår är lunch och det är för att alla inte vill äta en stor buffetfrukost och sen ytterligare en buffet till lunch. Det finns fler alternativ än buffetmatsalen att välja mellan för den som önskar.

Silja Galaxy

Silja Galaxy

Förra året införde Karin Eldh en nyhet genom att kontakta olika sponsorer som bidrog till en goodiebag och så blir det i år också. Årets påse blir ännu bättre än förra året om jag får tycka. Den innehåller tex ett gratis provex av LCHF-magasinet med ett erbjudande om att till ett väldigt bra pris köpa två kompletta äldre årgångar för de som inte varit med från början. Har man alla gamla tidningar är det ett tillfälle att köpa extra och ge bort till intresserade.

goodiebagEn nyhet för i år är att vi har ännu fler talare än något tidigare år. Det innebär att programupplägget är lite annorlunda. Vi har båtens största lokal Starlight från söndagmorgon och fram till 14.30. Sen delar vi oss i två grupper efter intresse. De som vill lära sig mer om LCHF och alla hälsoförbättringar förflyttar sig till Konferensen medan de som hellre lär sig mer om träning och fitness flyttar till Moonlight. Den här uppdelningen gjorde det möjligt att ta med många fler deltagare än som varit möjligt tidigare år.

Många av våra talare är också författare. Bokförsäljning är i konferensen under hela kryssningen. Där kan man även prenumerera på LCHF-magasinet och köpa lösnummer.

Är du nyfiken på att veta mer om talarna kan du klicka in på Siljas hemsida om vår Specialkryssning, där finns ytterligare en länk med presentationer av alla talare.

Detaljprogram till alla deltagare delas ut vid incheckningen, men finns också att läsa här. Kryssa med LCHF 2014

Det finns en däcksplan om man vill se var de olika lokalerna finns ombord här.
Annars är det skyltat över allt, särskilt i trapphusen där även hissarna finns.

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

11 svar på ”7:e LCHF-kryssningen

  1. Den där bärburken från Finnerödja med söta hallon och äpplen som ni lade i påsen kändes inte LCHF. Hur resonerade ni där?

    • Hej,
      Jag tycker att vi skall uppmuntra alla livsmedelsproducenter som försöker anpassa sina produkter efter våra krav.
      det är en ren produkt utan tillsatser och tänkt som sylt, dvs man använder en msk eller så per tillfälle.
      Då kan jag inte förstå varför det inte skulle kunna vara LCHF?

      Den som kan äta gör det och den som inte kan av något skäl avstår.

  2. Tack för ett bra arrangemang! Verkligen kul att vara med. Underbart att träffa så många som redan gjort fantastiska hälsovinster bara genom att ändra sin kost!

  3. Tack för det fina engagemanget. Har velat åkt i flera år men inte vågat/orkat ta mig i kragen att åka själv. I år gjorde jag det!!! Och inte var jag ensam länge :). Träffade 4 underbara damer som höll mig sällskap. Ses nästa år igen!

  4. Tack för ett fint arrangemang till både dig och Karin, det var verkligen roligt och intressant att vara med.
    Första gången för min del, men med det här upplägget och bredden på bra föreläsare blir det nog säkert fler 🙂 Vi ses och hörs.

  5. Väldigt trevligt och med härligt innehåll i goodiebagen samt fantastiska föreläsare! Glad, trött och inspirerad blev man!
    Tack så jättemycket för att du och Karin återigen har fixat en så bra kryssning! Och tack till Galaxy för den jättegoda kaffebuffén! Inte behövdes det något att äta när man kom hem, inte!

Kommentarer är stängda.