Vägen till 65

När man har en blogg på WordPress med tillgång till en massa statistik ser man bland annat vilka sökord läsarna använder för att hitta hit. Jag har sett det tidigare men jag har inte, vad jag minns, kommenterat att många söker på Vägen till 65 kilo. Förmodligen är det för att det finns bloggar som handlar om vägen till en viss vikt.

Den här bloggen handlar inte om vägen till några förutbestämda kilon utan den handlar om mig och att jag vill äta mig till hälsa så att jag mår bra och kan fortsätta arbeta med det jag tycker är viktigt när jag fyller 65 år och blir pensionär. Till skillnad mot många andra är det något jag ser fram emot. Det kommer att bli fantastiskt att få mer fritid, för det är något jag lider brist av idag. Det innebär att det finns ett slutdatum för den här bloggen oavsett vad som händer med min vikt under tiden. Om jag får för mig att fortsätta blogga efter att jag fyllt 65 år får jag väl hitta på en ny rubrik.

Inte för att det spelar någon roll egentligen, men jag kom på att berätta det eftersom många tydligen missförstått rubriken.

 

Tack för att du läste, välkommen tillbaka

Ett svar på ”Vägen till 65

  1. Jag blir 65 år på sommaren och väntar verkligen på det =)

    Det gick inte kommentera på ’induktion’ så jag skriver här istället.
    Vi har haft induktionshäll 2-3 år och jag har inte märkt något negativt hittills. Vi har vit häll så man måste torka den ofta, men det är inget problem eftersom inget bränner fast.

Kommentarer är stängda.